Företaget

Palindrom Produktion är ett slags självförverkligande och det var runt millennieskiftet som den resan påbörjades. Där, i ett band med enbart brudar som möttes av uttråkade och ovilliga ljudtekniker, växte en vilja fram om att göra någonting annorlunda och betydelsefullt.

Palindrom Produktion är raka motsatsen till mycket av det dåliga som finns i en bransch med en hård ton mellan artister, arrangörer och en alltför uttråkad ljudtekniker som gör som hen alltid har gjort.

För mig innebär ljudteknikeryrket att hjälpa till att förmedla upplevelser och känslor genom ljud. Det handlar om att finnas till hands, vara öppen för nya förslag och att våga lita på sitt öra och sin intuition. Utöver den tekniska kompetensen är självklart samarbetsförmågan en väldigt viktig grundsten.

Konserter, teater, turnéer, ljudläggning – jag kan hjälpa dig med mycket som har med ljud att göra, men även som teknisk samordnare eller turnéledare. Jag håller även kurser i ljud/PA-teknik, där jag riktar mig till kvinnor/queers/transpersoner, här finns mer info.

Jag gillar variationen som yrket innebär då det ger mig en känsla av rörelse, där jag får möjlighet att använda min kreativitet på olika sätt. Jag har en erfarenhet och bredd att luta mig tillbaka på, men det finns hela tiden nytt att upptäcka och jag kommer aldrig sluta att utforska nya möjligheter.
Jag har min bas och utgår ifrån Göteborg men är flyttbar om det är så, som frilans är jag van att jobba självständigt i alla möjliga projekt, men utbytet att jobba tillsammans med andra är ofta oslagbart.

Välkommen att höra av dig!