Ljudkurs

Jag håller kurser i Ljud/PA-teknik, där jag främst riktar mig till kvinnor, transpersoner och icke-binära, då det är nåt som saknas idag. Det är en chans att få lära sig ljudteknik i en trygg separatistisk miljö, då det ofta kan bli lättare att våga och få ta plats, än i en blandad grupp. Men jag undervisar även i 10p Grundläggande Ljudkunskap för Yrkeshögskoleklasserna som går Teater- Event & Scenteknikutbildningarna i Göteborg och Stockholm.

KORT OM KURSINNEHÅLLET

Genom att bryta ner begreppen runt ljudtekniken så blir det mycket enklare att förstå sig på vad det handlar om. Det är bara ord och termer, kablar och mikrofoner. På kursen får deltagarna möjlighet att koppla upp ett PA så många gånger att de kan göra det i sömnen. Vi går även igenom mixerbordet och deltagarna får lära sig grunderna i livemixning.
Och för de som är intresserade finns möjligheten till en fortsättningskurs där vi djupdyker lite mer inom mixning, digitalbord och annat som deltagarna är intresserade av att lära sig.

Det här är alltså en chans att få känna sig lite mer självsäker när det börjar talas om teknik eller så är en bara nyfiken på om ljudteknikeryrket kanske är nåt att satsa på, oavsett vad så är alla lika välkomna.
Jag kan komma till er arbetsplats, studiecirkel eller replokal. Hör av er så pratar vi närmare om upplägg och utformning som kan passa just er!