Ljudkurs

Jag håller även kurser i ljud/PA-teknik, där jag främst riktar mig till de som inte är cis-män*, då det är nåt som saknas idag. Det är en chans för alla kvinnor/queers/transpersoner att få möjlighet att lära sig ljudteknik i en mer homogen miljö, då det ofta kan bli lättare att våga och ta plats, än i en uppblandad miljö.


KORT OM KURSINNEHÅLLET

Genom att bryta ner begreppen runt ljudtekniken så blir det mycket enklare att förstå sig på vad det handlar om. Det är bara ord och termer, kablar och mikrofoner. På kursen får deltagarna möjlighet att koppla upp ett PA så många gånger att de kan göra det i sömnen. Vi går även igenom mixerbordet och deltagarna får lära sig grunderna i livemixning.
Och för de som är intresserade finns möjligheten till en fortsättningskurs där vi djupdyker lite mer inom mixning, digitalbord och annat som deltagarna är intresserade av att lära sig.

Det här är alltså en chans att få känna sig lite mer självsäker när det börjar talas om teknik eller så är en bara nyfiken på om ljudteknikeryrket kanske är nåt att satsa på, oavsett vad så är alla lika välkomna.
Jag kan komma till er arbetsplats, studiecirkel eller replokal. Hör av er så pratar vi närmare om upplägg och utformning som kan passa just er!

Läs mer om kursen och en deltagares reflektioner om den här!

*cis-man är någon som biologiskt, juridiskt och socialt är en man

___________________________________________________________________________________________________________________________________

YRGO – HÖGRE YRKESUTBILDNING I GÖTEBORG
Hösten 2017 startade YRGO en tvåårig teater- event & scenteknikutbildning, där jag tillsammans med Eja Bukowinska utformat och ansvarat för 10p Grundläggande Ljudkunskap.

Nu är det dags att söka utbildningen i både Göteborg och Stockholm med start till hösten 2018.
– Göteborg, sista ansökningsdag 16 april – SÖK HÄR!
– Stockholm, sista ansökningsdag 2 maj – SÖK HÄR!